dinsdag 4 oktober 2016

Op bezoek bij Urok and Dreams


Vandaag is het werelddierendag en dit wilden we niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom gingen we in de namiddag op bezoek bij het hondenhotel ' Urok and Dreams '. We werden er vriendelijk onthaald door het team en kregen eerst een korte rondleiding. Vervolgens mochten we de honden mee uitlaten op één van de 7 verschillende speelweides. We verdeelden ons in kleine groepjes en de honden genoten van al die extra aandacht! 
Kinderen die bang waren van honden leerden in een apart groepje hoe je precies een hond moet benaderen en wanneer het veilig is om een hond te aaien.
Na de speelkwartiertjes met de honden, was het tijd voor een demonstratie frisbee. Wow, wat waren wij allemaal onder de indruk! 
Als afsluiter mochten we dan alle honden nog mee van het nodige eten en drinken voorzien. Het werd een super leuke namiddag en tijdens onze wandeling terug naar school weerklonken dan ook alleen maar enthousiaste verhalen. 














Langs deze weg willen we de mensen van Urok and Dreams zeker nog eens bedanken om onze kids een onvergetelijke namiddag te bezorgen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opgelet! Nieuwe klasblog - nieuw adres!

Vanaf nu kan je al onze avonturen volgen op de vernieuwde klasblog : www.klas6sintmichielwaarloos.blogspot.be