vrijdag 5 april 2019

Sponsortocht voor Tumbador

De voorbije week konden we ons laten sponsoren voor een tocht van 5km voor het goede doel nl. Tumbador. We zamelden met gans de school héél wat centjes in en deze namiddag was het dan zover. Samen met het 4de en 5de leerjaar vertrokken we voor een heerlijke lentewandeling 🌞. Zo'n 1,5 uur stappen en een tussenstop later kwamen we dan terug aan op school waar officieel het ingezamelde bedrag werd bekend gemaakt en overhandigd. En wat schrokken we even : we zamelden maar liefst 1899,44 euro in. Fantastisch! Wisten jullie dat Tumbador hiermee 10 kinderen aan krukken kan helpen, voor 4 kinderen een looprekje en tevens een nieuwe loopbaar voor in de praktijkruimte kan kopen! Iedereen alvast bedankt voor jullie bijdrage 😘!

























 














Eerder deze week kwamen twee vrijwilligers van de organiastie ons ook al wat meer vertellen over hun werkzaamheden in Peru en ook in de klassen werd er daar nog verder rond gewerkt. Zo hadden wij het in onze klas over Fairtrade bananen en hoe we de lokale boeren in Peru hiermee kunnen steunen.


 








1 opmerking:

  1. Beste leerlingen en schoolteam,
    in naam van Tumbador vzw wil ik iedereen hartelijk bedanken voor jullie inzet en bijdrage aan deze zeer succesvolle actie. Wees er zeker van dat elke euro goed besteed zal worden in ons project Wasi Esperanza in Peru en dat jullie aldus de levensomstandigheden van jongeren helpen verbeteren!
    Muchas gracias en nombre de todos los ninos de Wasi!
    Chris

    BeantwoordenVerwijderen

Opgelet! Nieuwe klasblog - nieuw adres!

Vanaf nu kan je al onze avonturen volgen op de vernieuwde klasblog : www.klas6sintmichielwaarloos.blogspot.be