vrijdag 3 april 2020

Fijne paasvakantie!

Na 3 vreemde weken van online videolessen en chatten is het dan toch zover ... paasvakantie!
We wensen jullie uiteraard in de eerste plaats een goede gezondheid maar ook zeker veel zon en rust, lekkere paaseitjes en veel gezellige momenten met je gezin.

Tijdens de vakantie zullen er geen videolessen en taken meer gegeven worden, maar onze chat blijft wel beschikbaar om al jullie verhalen, knutsels , baksels, fijne momenten, ... met elkaar te delen! 

Ouders
Jullie willen we bedanken voor je steun vanop het thuisfront en het massaal invullen van onze enquête. De resultaten hiervan werden jullie ondertussen gemaild maar zijn ook terug te vinden in de classroom van de kinderen.

Hou tijdens de vakantie de blog toch ook nog een beetje in de gaten want momenteel is het nog onduidelijk of de school weer opengaat op maandag 20 april. We hopen uiteraard hier zo snel mogelijk uitsluitsel over te krijgen zodat we concreet verdere plannen kunnen gaan maken. Weet wel dat zowel de juffen als onze zesdeklassers ondertussen helemaal klaar zijn voor de ( misschien) nieuwe uitdaging van minister Ben Weyts als het nodig is. 

Hopelijk tot snel!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opgelet! Nieuwe klasblog - nieuw adres!

Vanaf nu kan je al onze avonturen volgen op de vernieuwde klasblog : www.klas6sintmichielwaarloos.blogspot.be