dinsdag 31 januari 2017

Bezoek Coloma Mechelen

Vandaag brachten we met het 6de leerjaar een bezoekje aan de middelbare school Coloma in Mechelen. We werden er 's morgens ontvangen door de directie van de eerste graad die ons nog eens zéér duidelijk wegwijs maakte in de structuur van het secundair onderwijs. Na het luistergedeelte was het tijd om even te ontspannen buiten en vervolgens werden we verwend met een heerlijke koffiekoek en een drankje.


Daarna was het tijd om ons op te splitsen in drie groepen en het grote domein te gaan verkennen. Hieronder vind je alvast enkele foto's  van de voormiddag en de richtingen waaraan we een bezoekje brachten. Op de klasblog van 6B vind je uiteraard ook nog foto's van de andere groepen.

Bio-estethiek ( herkennen jullie oud-leerling Nele?)
Hotel-voeding
Hier mochten we smullen van heerlijke pannenkoeken met chocoladesaus of een sausje van bloedappelsien.


Bistro
We brachten ook een bezoekje aan de bistro en bijhorende keuken die gerund wordt door de leerlingen van het 3de middelbaar.
Fotografie

' s Middags aten we in de refter van de school heerlijke kip met frietjes.



Na het vullen van onze maagjes, gingen we verder op verkenning. Hieronder de foto's van de namiddag ( deze keer van een andere groep / kijk zeker ook op de blog van 6B! ).

Brood-en banketbakkerij
Hier maakten we lekkere Valentijnkoekjes met frangipane.



Publiciteit en etalage
Haarzorg

Architecturale-en binnenhuiskunst
En zo zijn we weer wat wijzer geworden in het grote aanbod van het secundair onderwijs! Bedankt ook aan de mama's van Robbe, Bram, Lina en Maura om mee de groepjes te begeleiden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opgelet! Nieuwe klasblog - nieuw adres!

Vanaf nu kan je al onze avonturen volgen op de vernieuwde klasblog : www.klas6sintmichielwaarloos.blogspot.be