vrijdag 20 maart 2020

Thuistaak 4

Ondertussen is het al de laatste dag van onze eerste thuiswerkweek. Wat hebben jullie dat al knap gedaan. Volhouden zo zou ik zeggen!
Vandaag gaan we voor onze thuistaak werken rond een zeer bekend kinderboek nl. ' Kruistocht in Spijkerbroek ' ( je zou het bijna vergeten maar het is nog steeds jeugdboekenmaand 😉 ). In de classroom vinden jullie het eerste hoofdstuk van het boek terug. Je kan dit afdrukken of gewoon op de computer/tablet/gsm lezen. Ook zal je er een link vinden naar de vragen. Die vul je digitaal in en als je klaar bent mag je het formulier verzenden. Dat komt dan automatisch bij mij terecht. Jullie krijgen hier de tijd voor tot zondagavond. Veel succes!

En aangezien het grote succes spelen we ook vandaag opnieuw om 10 en/of 13 uur een Franse quiz. We spelen de quiz telkens 10 minuten. Succes alvast voor iedereen die wil deelnemen. 

OPGELET : Sommige kinderen moeten nog wel een aantal thuistaken van deze week inleveren. Denk eraan dat het vandaag de laatste dag is om dit in orde te brengen! Bij vragen mag je me steeds een bericht sturen via Hangouts of we houden een videogesprek. En moest het om de één of andere reden niet lukken om de taken te maken, dan hoor ik het graag via een persoonlijk mailtje of sms.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opgelet! Nieuwe klasblog - nieuw adres!

Vanaf nu kan je al onze avonturen volgen op de vernieuwde klasblog : www.klas6sintmichielwaarloos.blogspot.be