dinsdag 19 mei 2020

Corona - lesdag 3

Ondertussen al dag 3 op school ... we raken het allemaal al een beetje gewoon. In 6B oefenden ze vandaag ( met de nodige afstand ) hoe je de weg moet vragen en zeggen in het Frans.






Ze gingen ook aan de slag met spiegelingen ( nadat de spiegeltjes gisteren eerst helemaal werden gedesinfecteerd voor ze van bubbel verhuisden ).







Tijdens de speeltijd kwam juf Bike ( turnjuf ) toezicht houden en leerde ze  spelletjes om te spelen met de nodige afstand. En wisten jullie dat er vanaf volgende week ook opnieuw buiten mag geturnd worden. Joepie!!








En na iedere speeltijd is het weer tijd om de handen te wassen ... ook dat raken we meer en meer gewoon.






De dagen dat we op school zijn, blijven we ook de nodige aandacht aan lezen besteden. Dit doen we onmiddellijk na de speeltijd terwijl we wachten tot iedereen klaar is met handen wassen. 












En na een 'corona-lesdag' is Dettol onze beste vriend. Dan worden alle banken, stoelen, gebruikt klasmateriaal, het bord, bureau juf, computer, wasbakjes, deurknoppen, lichtschakelaars, ... schoongemaakt. Ook alle vuilbakjes worden dagelijks geledigd en de vloer steeds gedweild.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opgelet! Nieuwe klasblog - nieuw adres!

Vanaf nu kan je al onze avonturen volgen op de vernieuwde klasblog : www.klas6sintmichielwaarloos.blogspot.be